Balzer - Shirasu Rods Medium Crank / Shad - Pergető Horgászbot

Balzer - Shirasu Rods Medium Crank / Shad - Pergető Horgászbot

  • Gyártó:: Balzer
  • Cikkszám: 11567242
  • Elérhető: Raktáron
  • 29,990 Ft


Balzer - Shirasu Rods Medium Crank / Shad - Pergető Horgászbot

A bot koncepciója, hogy a csali vízbeesése pillanatától azonnal szoros érintkezésben legyen a horgász a bot markolatától egészen a horog hegyéig, így azonnal érzékelve a legfinomabb rávágást, a megakasztott hal bármilyen irányváltását, kirohanását. Nagyon érzékeny, és erőtől duzzadó botot kaptunk, amelyet az első dobás után megszeretünk.

"Nagy modulusú IM-8" karbon, kiváló minőségű precíziós orsótartó, erős és kopásálló titán SIC gyűrű "Pro Guide Concept", ergonomikus dupont markolat jellemzi.

A filigrán bot közepes csalikkal való horgászathoz. Félkemény blank lehetővé teszi a hosszú dobást és a csali pontos helyre juttatását. A kissé lágyabb spicc minimálisra csökkenti a leakadást.

A Balzer cég új  botcsaládja a Shirasu Pro Staff sorozat. A botok gerincesek, a csali vezetése közben pedig annak minden rezdülését közvetítik a horgász számára.
A Balzer és a Japán Shirasu cég teszthorgászai kifejlesztettek egy mindenki számára elérhető árú, mégis magas minőségű pergető botszériát a Shirasu Rods-t. Anyaga IM8-as karbon, gyűrűzete titánium sic, markolata pedig osztott Duplon borítású. Az elegáns színű botfelületet rendkívül kemény, kopásálló Epoxy lakkréteg védi, számítva a horgászatok alatti erős igénybevételre. Az fém/Nylon ABS orsótartójával elmozdulás mentesen rögzíthetjük orsónkat, segítve ezzel is a kapitális halak partra juttatását. Normál szállítási hosszal, könnyű súllyal, profi orsótartóval egy rendkívüli botcsalád kedvező áron. Ha a botot kézbe vesszük, feltűnik gerincessége, könnyű súlya, gyors reakciója. Terhelés hatására felkeményedik, az egész bottest dolgozik, a fárasztás közben irányítani tudjuk vele a halunkat. Ezek a tulajdonságok a csalink bedobásakor természetesen segítik a pontos és hosszú dobásokat is. IM8-as karbon anyaga lehetővé teszi az átlag feletti méretű halak kifogását is, emellett a csalink, műcsalink minden rezdülését és a halak legfinomabb kapását is tökéletesen érzékeljük. Monofil és fonott /Spider Wire/ zsinórral egyaránt horgászhatunk vele. A nyéltagon elhelyezett horog beakasztó fül nagy segítség a horgászatok során.


Hossz: 2,42 m
Dobósúly: 22-53 g
Anyag: IM 8 karbon
Gyűrűk: Titanium SIC
Markolat borítása: osztott duplon
Tagok száma: 2 db
Száll. Hossz: 126 cm
Súly: 141 g

Címkék: Balzer, Shirasu, Rods, Medium Crank, Shad, Pergető Horgászbot, Horgászbot, Pergető