Haldorádó - Monster Pop Up Big Carp 13, 17 mm - Vörös Lazac - (HD24184)

Haldorádó - Monster Pop Up Big Carp 13, 17 mm - Vörös Lazac - (HD24184)

  • Gyártó:: Haldorádó
  • Cikkszám: HD24184
  • Elérhető: Raktáron
  • 2,490 Ft


Haldorádó - Monster Pop Up Big Carp 13, 17 mm - Vörös Lazac

A MONSTER termékcsalád tagjai nem a kellemes, emberi orr számára élvezhető illatokról híresek, viszont fogósságuk megkérdőjelezhetetlen! A csalik és etetőpelletek mellett egyértelmű, hogy aroma formában is megtalálható ez a termékcsalád a kínálatunkban.

A csalik nagy felhajtóerejű lebegő (Pop Up) csalik, amelyek mindenképpen nagyobb, vastagabb horgot és vastag csalitüskét igényelnek. Ennek oka egyszerű, ezek nem kishalas csalik! A cél egyértelműen a nagyobb halak kiválogatása, amelyek biztonságos megfogásához nagyobb méretű horogra van szükségünk. A nagy felhajtóerejű csali a nagyobb horgot is remekül balanszírozza, így létrehozva a tökéletes nagyhalas csali-felkínálást!

A MONSTER Pop Up Big Carp tégelyében 13 és 17 mm-es változatok találhatók meg. A golyóknak nemcsak ízük, de színük is kevert, így feltűnők a sötétebb színű aljzaton, vagy pelletes bojlis etetésen is.
Négyféle ízváltozatban kerülnek forgalomba: Máj & Vér (barna + piros), Tintahal & Áfonya (rózsaszín + fekete), Vörös Lazac (sárga + vörös), és a Hot Mangó (narancssárga + fehér).

Kiszerelés: 50g

Íz / Szín:  lazac / fluo sárga + fluo piros

Címkék: Haldorádó, Monster, Pop Up, Big Carp, Vörös Lazac