Trakker - CR 3 Piece Winter Suit - Thermo ruha

Trakker - CR 3 Piece Winter Suit - Thermo ruha

  • Gyártó:: Trakker
  • Cikkszám: 206340, 41, 42, 43
  • Elérhető: Raktáron
  • 74,990 Ft

Lehetséges választások


Trakker - CR 3 Piece Winter Suit - Thermo ruha

A CR 3-piece Multi Suit egy olyan nagyszerű 3 részes téli pontyhorgász-ruha, amelyet úgy terveztek, hogy a legzordabb körülmények közepette is állja a sarat!

- A szett egy cipzáras gyapjú belsővel ellátott kabátból áll, az alsó része pedig szalopettekből. (téli sportokhoz kifejlesztett,magas a derekú és vállpántos nadrág )

- Olyan jellemzőkkel büszkélkedhet, mint a ragasztott varratok, az esőt elhárító teflonbevonat (5000 mm-es hidrosztatikus besorolású) és a megerősített térdpanelek – ez a ruha valóban minden időjárást kiáll!

- Az immár teljesen khaki színű ruha továbbra is egyedülálló, 3 részes rétegrendszert alkot, szigetelt kabáttal, interaktív cipzáras gyapjúbéléssel és teljes vállpántos alsó résszel.

- Ez a sokoldalú szett a leghidegebb hónapokban is használható, a gyapjúréteg pedig kivehető a melegebb napokra, így kényelmesebb mozogni benne a parton.

- A ruhadarabok stílusa és illeszkedése optimális mozgást biztosít a parton. Minden zseb polárral bélelt a melegítés érdekében, cipzárral. Röviden összefoglalva: tökéletes teljesítmény és sokoldalúság érdekében!

Címkék: Trakker, CR 3, Winter Suit, Thermo ruha